Påsklov är tid för dokumentärer!

Passar på att rekommendera några dokumentärer från SVT-play.

Du är googlad

Vad hittar arbetsgivaren, kollegorna eller den nya kärleken om dig på nätet? Bengt och Tina vet vad som kan hända om man tappar kontrollen över sitt namn i Googles sökträffar. Och kan man bygga en attraktivare bild av sig själv på nätet? Dokument inifråns Johan Ripås gör ett test med sitt eget nätjag.

Krig i guds namn (Dokument utifrån)

Bilden av Malmö

Del 11 av 18. Malmö har skakats av en rad brutala våldsdåd. Åtta mord på kort tid har gett många bilden av en stad där våldet regerar. Det är också en bild som spelar politiska krafter i händerna. Vad är det som händer i Malmö? Med den frågan med sig i bagaget har Uppdrag gransknings Janne Josefsson och journalisten och författaren Gellert Tamas, var och en på sitt håll, besökt staden vars rykte blivit allt mer skamfilat i takt med medias rapportering det senaste året

 Klädjättens marionetter

Del två i granskningen ¿Arbetsgivarens marknad¿. Anställda på en av världens största klädkedjor vittnar om en arbetsgivare som bryter ned och trakasserar sin personal. I kväll fortsätter granskningen av arbetsmarknaden – nu med arbetsvillkoren för de anställda i en av världens största klädkedjor. Reportern Jorun Collin har pratat med anställda på olika nivåer i företaget som samstämmigt tecknar bilden av en arbetsgivare som bryter ned och trakasserar sin personal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s